Tja… van alles wat eigenlijk…

De dag begon heel apart. Miranda belde mij ‘s ochtends vanaf haar werk dat haar fiets kapot was. En toen ik vroeg hoe dat kwam zei zij dat dat was gebeurd nadat er een auto tegen haar aan was gereden…. tja, dat is ook een manier om luchtig een schokkende mededeling te doen. Gelukkig viel het allemaal wel mee. Een auto zag haar niet oversteken bij een rotonde en vergat dus voorrang te geven.


Ongelukje

Miranda is met spierpijn naar bed gedaan en haar fiets staat bij de fietsenmaker, rekening voor de automobilist… simpel.

Mijn loopje ging ook niet zo soepel.. eigenlijk had ik helemaal geen zin… of zoals Mister Diesel (of was het nou Benzine) Pieter Jouke onlangs zo mooi schreef: geen last van demotivatieproblemen…. uiteindelijk ben ik toch maar om 21:15 uur naar buiten gegaan. Een kort rondje van 45 minuten in Z1-2 stond op het programma, als herstel voor de 30KM van zondag, dank je Rob.

Pas na 40 minuten vond ik het allemaal weer een beetje leuk… ach.. het is gewoon iets van tijdelijke aard.. donderdagavond staat er weer een uur op gevoel in het schema.. komt allemaal wel weer goed.

Oh.. nog twee, nee, drie dingen:


Sports Tracker van Nokia

1) Vanavond heb ik wat geëxperimenteerd met Sport Tracks. Wat de Forerunner 305 met TTSM is, is Sport Tracks met de Nokia N95. Ziet er wel erg leuk en handig uit maar voorlopig blijf ik TTSM trouw.

2) Bekijk even de startpagina van www.hardloopaanbiedingen.nl je zou zo maar eens een bekende hardloper kunnen tegenkomen…

3) We hebben weer een blogger, nou eigenlijk een blogster in ons midden… en best bijzonder, deze dame is pas 19 en voor zo ver ik weet heb ik nog geen hardlopende blogger van onder de 20 in mijn lijstje*. Graag stel ik je voor aan Sarah van ikwilhardlopen.web-log.nl. Sarah woont vlak bij Alphen a/d Rijn in het pittoreske Bodegraven. Ze is nu aan het herstellen van een scheenbeenblessure maar hoopt binnenkort weer lekker te gaan lopen. Veel blog/loopplezier!

*Een ieder die het niet eens is met deze uitspraak krijg op vertoon van een uittreksel van haar/zijn geboorteregister een publieke verontschuldiging van uw webmaster.

>