Ik bin helemoal de Tied Kwiet!

Nog heel even wachten en dan is het weer de wisseling van de zomer naar de wintertijd. Zondagnacht is het de nacht van een uurtje langer slapen! Nou ja zeg, als je dan een uurtje langer hebt dan moet je het er wel van nemen.. dus: hardlopen!

Zondag zal AV Start 78, weer de Tied Kwiet Loop organisteren. Een bijzondere loop om 02:00 uur ‘s nachts over 11 of 17KM. De start vindt plaats midden in het centrum de Overijsselse plaats Steenwijk. Eén ding is zeker, je loopt minimaal een uur van je PR af!!

Stelletje mafkiezen voor aan de rij in de 2009 editie
foto: Tied Kwiet Loop organisatie

Vorig jaar, toen het nog de Tijd van je leven-loop heette, deden Monique, Pieter, Kees en ik al mee aan deze bijzondere loop. Dit jaar zou het leuk zijn als jij er ook bij bent. Meld je dus nu snel aan op de site van de TiedKwiet loop. Bekende bloggers en twitteraars zoals Pieter, Raymond, Patrick, Annemieke, Mieke en Christel staan op op de deelnemerslijst. …. en de finish is in het Grand café! Je komt toch zeker ook naar Steenwijk?!!

Tweet-up en bloggersmeeting: 01:15 – 01:30 uur in de bovenzaal van Café de Rechter… kom maar op de lichtjes af!

Gisteren ontving ik dit bericht:

Hoe staat het met je vorm voor de Tiedkwietloop Ronald? En de kerstboomverlichting? Gaan jij en je companen weer voor ‘de mooist verlichte lopers’ van de Tiedkwiet?
Wij zijn er klaar voor. Er hebben zich inmiddels meer dan bijna 200 deelnemers ingeschreven. En de 50 vrijwilligers zijn we inmiddels ook gepasseerd. Dat kan dus weer een gezellige happening worden. De onlineinschrijving (via http://www.start78.nl, knop Tiedkwietloop) is t/m 24 oktober. Maar mensen die nog met jou mee willen komen, gunnen we nog wel enkele dagen langer de tijd (t/m 27 oktober). Zolang de 300 deelnemers niet bereikt is.
We hopen jou en je medelopers, met veel feestverlichting, te treffen in de vroege uurtjes van volgende week zondag 31 oktober. Tot dan.

Namens de Wegwerkers van Start78,
Jaap van Weenen

Kortom: geef je nu nog snel op! Laten we er weer een feestje van maken dus doe je kerstverlichting (op batterijen) zeker om!! Heb je geen kerstverlichting: fietslampjes, ledverlichting, verlichte petjes, glow-in-the-dark-spul en weet ik veel wat nog meer.. doe het om! Steenwijk en omgeving zal weten dat de bloggers en tweeps op bezoek zijn geweest!! … en als ik onderweg nog een verlichte kerstboom zie.. die neem ik gewoon mee! … sterker nog, geloof dat ik die al gevonden hebt.

Tot zondag!

Zelfs de plaatselijke Media schrijft over de kerstbomen - klik voor vergroting - Scan met dank aan Moon!

>