Aktiefoto in Leiden
Leiden aktie

Tijdens de marathon van Leiden stonden de fotografen van Aktiefoto.nl weer druk te schieten.

Een mooie aktiefoto is natuurlijk altijd leuk om te hebben dus ook deze keer heb een een foto bij die jongens besteld. De foto’s zijn nu ook digitaal te bestellen en dat scheelt behoorlijk. Het is ¤ 6,95 voor een foto via email terwijl de goedkoopste afdruk op een behoorlijk formaat (20×30) al ¤ 12,95 is. Die digitale foto laat je natuurlijk gewoon afdrukken bij elk willekeurig ontwikkelstation en dat is altijd goedkoper.

Bijdehandte vondst trouwens, lekker wat foto’s schieten bij diverse sportevenementen, op je site zetten en laat de bestellingen maar komen. Volgens mij zijn de mannen (of vrouwen) achter aktiefoto.nl al behoorlijk binnen, financieel gezien dan.

Over binnen gesproken, ik ben benieuwd met welke tijd ik morgen op de 10KM binnenkom. Ik heb geen idee hoe de organisatie is, gekscherend vertelde ik Esther, die morgen ook meeloopt, dat de tijdregistratie via de kerkklok zal verlopen.. we zullen zien. Het wordt overigens mijn eerste wedstrijd op mijn koeprint- zooltjes..

Ik gok op een tijd rond, of liefst onder de 45 minuten… Deze keer geen prijsvraagje maar jouw voorspelling mag je natuurlijk altijd even als reactie achterlaten!

>