Op naar de 20 van Alphen en het RR open huis

ja… spannend, zondag is het weer zo ver: mijn hometown Run, 20 van Alphen. Elke hardloper kent het wel, een loopje in je eigen woonplaats heeft natuurlijk wel wat extra’s. Dit jaar loop ik voor de 5e keer mee in de 20 van Alphen. Sinds ik ben begonnen met hardlopen in 2005 móet Alphen gelopen worden.. nou ja, behalve in 2008 toen ik met een dikke enkel langs de kant stond. Dit jaar zal ik weer de 20 gaan lopen en een poging gaan doen mijn PR (van vorig jaar, 1:21:29) te verbeten…. het is afwachten hoe het loop na de marathon van Apeldoorn, dan precies twee weken geleden.

101, mooi startnummer voor a.s. zondag

Als inwoner van Alphen doe ik er natuurlijk alles aan om zoveel mogelijk lopers naar die mooie dorp (nou ja, hele grote dorp) aan de Oude Rijn te krijgen. Het beloofd weer een echt bloggersfeestje te worden en ik hoop er ook weer zoveel mogelijk te zien. Verzamelpunt zal zijn het stadshuis. Op de beneden verdieping, bij de balies, laten we zeggen zo rond 12:30 uur.

Starttijden:
11.55 uur Start 1 km Zeeman prestatieloop
12.15 uur Start 2,5 km prestatieloop
12.40 uur Start 5 km prestatieloop
13.30 uur Start 20 km prestatieloop en wedstrijdloop
14.10 uur Start 10 km prestatieloop en businessloop

Na afloop zal er net als de 2007, 2008 en 2009 editie weer een RR open huis zijn. En deze keer wordt het, ben ik bang, een huisje vol. Ik heb op mijn lijstje staan: Kees de loper, Gert, Angeline, Marjon, Maurice, Hans van Klaveren, Koen en zijn gezin, Jacqueline, Patricia, Aad, Léonie, Gerard, Pieter, Frank en misschien Falco en Martijn… maar ben er van overtuigd dan ik nog mensen mis… laat het mij even weten want er moet natuurlijk wel genoeg te drinken/eten in huis zijn.

Toegang is natuurlijk gratis maar ik ga je wel een paar roparun loten aansmeren voor mijn team, Tref&CoGrotere kaart weergeven] De route voor a.s. zondag vanaf het Raoul Wallenbergplein naar mijn huis.

oh.. nog even iets over het parkeren: Je kunt naar mijn huis komen en dan om 12:00 uur meerijden naar de start (heb nog 2,5 plekje over in mijn auto) of je kunt je auto parkeren bij L’Oreal op de Sacharovlaan of bij de de winkels aan de Euromarkt. Hier is echt plek genoeg en allemaal gratis. Als je je auto kwijt bent even teruglopen over de Laan der Continenten richting het Raoul Wallenbergplein. Daar zie je het zeer opvallende stadshuis van Alphen.. kan niet missen!!

Na de loop zal ik in het stadshuis op jullie wachten tot 16:00 uur. Daarna vertrekken we richting de Zadelmaker. Wie al eerder aan de drank wil kan al richting mijn huis vertrekken. Miranda is thuis en je kunt eventueel ook even bij ons douchen. (in het stadshuis is die mogelijkheid niet)

Tot zondag allemaal!!

ps: het stukje over de parcoursmeting is overgenomen in de nieuwsrubriek op de website van de 20 van Alphen. Leuk!

>