Waar loop jij zondag?

Nu de lente is begonnen schieten de loopevenementen weer de grond uit. Neem nu alleen al het aantal marathon zondag:

Rotterdam, Bonn, Han Kan, Parijs, Milaan maar ook Canberra, Connamara in Ierland. Zondag zijn er ook nog wat halve marathons zoals de Moose Outdoor Leiden Road Runners Loop of de Meyn Twiskeloop in Oostzaan en natuurlijk… de Halve van Den Helder

De meesten van jullie zullen, denk ik, zondag op de Coolsingel starten nadat Lee Trouwers zijn “You Never Walk Alone” heeft gezongen maar er zijn er ook genoeg die één van de andere hardloopevementen zal gaan bezoeken om even lekker te gaan buitenspelen!

Het is niet te doen om iedereen persoonlijk te noemen maar waar je ook loopt zondag (of zaterdag natuurlijk): heeeel veel succes! Geniet ervan… zelfs als het je eerste marathon of halve marathon is…. onderweg denk je vast: “Dit nooooit meer” maar geloof mij… bij de finish wil je maar 1 ding.. Op naar de volgende!!!

ps: Drink goed vooraf en onderweg want het beloofd best warm te worden.

Den Helder wordt gelukkig niet zo druk

Oh, nog een kleine tip: Mijn hartslagband van de Garmin Forerunner 310 was van de week per ongeluk in de wasmachine en wasdroger terecht gekomen. Gelukkig is de zender waterdicht door de rubberen-o-ring die bij de batterij zit. Tot voor kort had ik, zeker de eerste 5 minuten van mijn training vaak hele hoge hartslagwaarden en sinds vanavond is dat helemaal weg. Hij meet netjes weer mijn hartslag… toch spoel ik na elke training mijn band af maar misschien wilde hij ook wel eens gewoon lekker lang in bad… ??

Maak er een heel mooi hardloopweekend van en misschien wel tot zondag in Den Helder!

>