Marathon van Amsterdam Meetingpoint (wie loopt er mee?)

eh.. laat ik eerst maar even beginnen met te zeggen dat ik NIET in Amsterdam de marathon ga lopen. De meesten van jullie weten wel dat ik (in principe) elke marathon maar één keer loop.. er zijn er zo veel die ik nog wil doen dus dubbele marathons, nee, nog even niet.

A.s. zondag zal ik wel langs de kant gaan staan. Ik weet nog niet precies waar maar ik denk dat het zo rond het 30KM punt zal zijn (8KM op de halve). Dit is altijd een moeilijk punt voor de marathonlopers en je bent ook nog in een saai stuk van de 42KM (groot industrieterrein). De kans is groot dat ik een stukje met je mee zal gaan lopen, tenzij je dat natuurlijk niet wil.

Er is een ontmoetingspunt voor de marathon-runners in het leven geroepen door Amsterdam Home-Town Runner Léonie, de meest maffe (ultra)loopster de ik ken! Onderstaande tekst en foto komen van haar blog Given to Fly:


20091013-meetingpoint-Adam.jpg

Meetingspoint – Waar dan?! In de Sporthallen Zuid natuurlijk. Daar is het lekker warm en droog, en daar kun je ook een bakkie koffie scoren zo vlak voor de start. Nog belangrijker: het is vlakbij het Olympisch Stadion. Dus vanaf 9 uur ben ik te vinden in de Sporthallen Zuid, daar waar ze ook echt koffie serveren, in het café gedeelte. Komt allen daarheen, ook als je (nog) geen weblog hebt maar de Hardlopende Weblog-celebrities in het echt wilt ontmoeten =P.

Vanaf de sporthallen zal ik de metro nemen naar één (of meerdere?) punten. RunningLady Triezz zal ook in A’dam zijn dus de kans is groot dat je ons samen (en nog met meer??) langs de kant zal zien staan? Laat AUB even een reactie achter als je meeloopt (in de hele of halve marathon) en vermeld ook even je startnummer (als je die al weet)

Tot zondag!!! Enneh, nu lekker rustig aan he?

>