Leiden Meet & Greet

Vandaag de laatste ‘zware’ interval voor de halve van Leiden a.s. zondag. Een uurtje lopen met daarin 8 x 1 minuut 5KM tempo en 4 minuten herstel tussendoor. Mijn rechterenkel is nog wel wat gevoelig maar ik verwacht dat de 21KM van Leiden zonder problemen moet gaan verlopen.

De weersvoorspelling ziet er tot nu toe nog redelijk uit:


Het weer op zondag
Bron: KNMI

Een graadje of 17 met bewolking lijkt mij geweldig.
Van mijn startnummer 1723 kan ik niet zo veel maken… wat wel leuk is, iedereen die zich voor 19 mei heeft aangemeld krijgt de voornaam op zijn/haar startnummer. Handig! Ik hoef niet meer een van mijn Running Ronald.nl shirt aan.. wel zal ik een stift meenemen om Running en .nl op mijn “race bib” te kalken..

Leiden, vaste prik
Leiden is elk jaar vaste prik

Verzamelen in Leiden?


Logo Leiden

In Leiden zullen er weer een hoop bloggers aanwezig zijn: Frederica, Rinus, Aad, Frank, Richard, Running Hans, Mark, Rencapy én het snelste hardloopstel van Nederland: Ronnie & Janna. Ik ben vast nog wat mensen vergeten (Martyn?) want ik loop een beetje achter met het lezen van jullie blogs.. laat een berichtje achter aub en ik pas het lijstje aan.

Update: ook Snakemaster zal er, met zijn maatje BliepBliep ook bij zijn.

De start voor de hele en de halve marathon is om 12:10 uur. Het lijkt mij handig, voor wie het wil, een meet & greet te houden om 11:00 aan de achter-uitgang van de Pieterskerk (bij de tassengarderobe)


het team van 2006
De meet + greet van vorig jaar
Richard, Leo, Petra, één of andere gek en Bjorn

O ja, nog een klein drama.. ons zwembad is lek. Maandag was het bad nog maar voor 3/4 gevuld.. vanavond heb ik ‘m leeggepompt en Miranda heeft maar liefst 15 kleine lekjes in de bodem gevonden.. morgen ben ik vrij en één van de klusjes wordt dus het edele plakwerk.

Misschien is het beter om een dekzeil onder het bad te plaatsen…

De loopdata van vanavond: 12,38KM, 1:05 uur, Gemid tempo: 5:17 min/km, gemid hartslag: 151 bpm, 1016 Kcal.

>