Exacte locaties bloggerssteunpunt

Aad reageerde al bij Running Hans met de opmerking: “ligt er een vloek op Utrecht?”

Gert, (bezoek eens zijn vernieuwde blog) die van de 1/2 al terug was gegaan naar de 10KM start niet. Pieter heeft besloten, ivm de pijn in zijn rechterknie, om de marathon niet te lopen en ook Running Hans vind het niet verstandig, gezien zijn problemen met zijn hamstring, aan de start te verschijnen.

Wel groeit het bloggersaantal langs de lijn. In De Meern zal een behoorlijke afvaardiging “acte de présence” geven. Zo zijn daar aanwezig: Gert, JeeWee, maar zeer waarschijnlijk ook Erica, Monique en haar dochter. Verder zal Bjorn zo ongeveer over het hele parcours te vinden zijn.


Blogpunt De Meern
De exacte locaties: B en E Klik <%popup(20080320-blogpunt.jpg|664|354|hier)%> voor een vergroting

De lopers komen van het centrum van De Meern langs de Leidsche Rijn gelopen en steken bij de Europaweg (B) het water over. Hier, op ongeveer 24KM is het éérste webloggers-steunpunt. Daarna verhuist de hele kermis een paar 100 meter “omlaag” naar de rotonde op de Heldammerweg (E), net voor het 35KM punt… Het zwaarste punt in een marathon…

De halve marathon zal later, met daarin de snelle Janna, ook dit punt passeren. De weersvoorspelling zijn niet best en hopelijk kan onze eigen weerman Leen nog even de weergoden wat signalen sturen om de wind en regen ergens anders hun werk te laten doen.

Hoe dan ook… we staan langs de kant voor alle kanjers!! Alvast heel veel succes allemaal en tot in De Meern!

p.s. Morgen weer hardloopnieuws… ik ga na drie weken herstel weer een paar KM hardlopen… spannend…

>