Leiden, nog één keertje

Na die geweldige marathon van zondag is het nu weer terug naar de gewone dingen die we altijd doen.. zoals vanavond een stukje uitlopen. 35 minuten in een rustig tempo van 5:50min/km. Nooit steeds kan ik het bijna niet geloven. Een marathon lopen in 3:24, Claudia naar de 3e plek ‘brengen’ en dan twee dagen later gewoon weer lekker hardlopen.

Wat ook een lekkere gedachte is dat ik alleen nog maar morgen hoef te werken en dan 13 dagen vrij ben! Ja, woensdag 3 juni hoef ik pas weer te beginnen. Een heerlijke rustige voorbereiding voor de Roparun. Zaterdag 30 mei gaat team 236, weRUNtogether.nl van start om 12 voor 12 ‘s nachts. We zitten bij de 24 snelste (van de 275) teams… nu moeten we dat alleen nog even waarmaken 😉

Kortom: de komende dagen worden gevuld met rustig aan doen maar nog wel veel lopen, de laatste teammeeting en ook nog een jaren 70 feestje a.s. zaterdag.. maar geen paniek, uw webmaster zal niet overdreven gaan dansen wat dan zou er zo maar weer dit gebeuren… nee, heel blijven is het belangrijkste nu!

Ter afsluiting nog even dit: Van vele kanten kregen Claudia en ik foto’s toegestuurd over “onze” marathon die ik in een leuk fotofilmpje heb gezet… het mag duidelijk zijn dat we hebben genoten van de Marathon van Leiden…. Enjoy 3:03 min!Vergeet u niet uw speakertjes aan te zetten en
het HQ knopje in te drukken tijdens afspelen?

Ps: Vandaag werd ik gebeld door Peter, hardloper en trouw lezer van RR.nl sinds begin 2006. Hij is klant van JVC maar belde zo maar even om over deze marathon te praten.. zijn eerste zin toen ik de telefoon opnam was: “Wat ben jij een ongelooflijke demotivatie voor de gemiddelde hardloper… :)” we moesten er allebei erg hard om lachen. Thanks Peter maar zoals ik al zei, het maakt niet uit in wat voor tijd je een marathon uitloopt, respect heb ik voor iedereen.

Met speciale dank aan: Fred, Pim, Rencapy en Remco van Ringfoto Filippo voor alle foto’s

>