Vermist: Skippy

De eerste showweek zit er op… na drie dagen heb je er al een werkweek van 40 uur op zitten. Gelukkig zijn de donder- en vrijdag normale werkdagen. Vanochtend was ik echt moe… of het nou van de show komt of omdat ik al 3 dagen niet gelopen had.. ik weet het niet. Vanavond kon ik in ieder geval weer naar buiten voor een rondje van 10KM in een wat sneller tempo dan normaal.

Het verhaal van de kangoeroe heeft veel reactie’s opgeleverd dus vanavond met een camera’tje op pad.. ik zou dat diertje wel eens even schieten.. met de camera welteverstaan…. maar ondanks dat ik tot twee keer toe langs het hok van het beestje ben gelopen heb ik ‘m niet gezien… dus bij deze een oproep aan Skippy: waar zit je???

Morgen meer info over de live tracking van zondag en hopelijk kan ik dan wat blogleesachterstand inhalen… voor nu dus geen foto van Skippy maar wel, terug van weggeweest, een Garmin Writing:


Op naar
Nog 23 dagen….. het puntje boven de i is ge-photoshopped

p.s. voor de deelnemers aan de mini-quiz: jullie oplossingen zijn binnen maar ik heb nog geen tijd gehad om jullie terug te mailen… komt ook morgen!

>