Sunset Run

Vanavond geen loopje met Esther.. helaas.. want lopen met Esther is altijd leuk… Door de enorme drukte bij JVC ging ik later weg dan normaal, het zou aanpoten worden, snel naar huis, eten, kids naar bed, omkleden, naar Leiden, lopen, weer terug, bloggen…
een beetje teveel van het goede. Vlak voordat ik Esther wilde afbellen, belde ze mij al. Het door mij voorgestelde programma was iets te pittig voor haar en daarom kon ik ook met goed fatsoen mij afmelden voor het wekelijkse loopje.

Mijn loopprogramma na Leiden is wat rustiger dus dan kunnen wij weer samen trainen. Ondanks ik eigenlijk geen puf meer had om te lopen heb ik zo rond 21:00 u toch maar mijn loop-outfit aangedaan en een 60 minunten loop in Z2 (HF 152) gedaan. Het liep tempo zat er goed in maar zo af en toe blijven de pijntjes opspelen in enkel en kuit maar echt lastig is het niet… ben benieuwd hoe dat in Leiden zal gaan..


Sunset in Ter Aar
Sunset in Ter Aar

Het rondje ging naar het altijd rustige Ter Aar, waar ik tijdens het wisselen van mijn zooltjes de ondergaande zon boven de weilanden heb gefotografeerd, terug via Woubrugge en het Weteringpark… en alsof het uitgerekend was, na precies 1:00:00 kwam ik aan bij het punt waar ik mijn versnellingen doe. 5 snelle spurtjes naar de 18 KM/u… onvoorstelbaar dat die Kenianen dat tempo twee uur kunnen vasthouden.

Wel leuk om te zien, in mijn log kwam ik loopjes van een jaar geleden tegen waar ik 12 KM (in één uur) in een hartslag van 164 gemiddeld liep, nu is dat 154… Nu nog die kleine pijntjes weg en ik ben helemaal blij..

Data: 1:00 uur, 11,9 KM, 11,9 KM/u, 840 Kcal en een keurige gem. hartslag van 154


Wow: de NYCM Countdown is onder de 150 dagen!!

>