Rennen joh!

Net terug van de wekelijkse duurloop die nu op 21 KM ligt. Best lekker om na een drukke dag op de zaak even lekker te lopen.. niet al te hoog tempo, da’s tenminste lekker lang vol te houden.

Mijn duurloop gaat door de weilanden van Woubrugge, Koudekerk en Hazerswoude. Je ziet er heel weinig andere mensen..hier en daar een wandelaar en een racefietser.
Op de Mattenkade richting Koudekerk liep een man ongeveer 300 meter voor mij uit en hij wilde duidelijk niet dat ik hem voorbij ging..die had dus pech…zijn sprintjes om de afstand tussen ons te vergroten werkte averechts…na een kilometer was ik hem voorbij.

Blijkbaar loop ik toch beter, lees sneller als ik achter anderen aan ga..Trouwens..tijdens mijn duurloop heb ik mijn mobieltje bij mij..je weet nooit wat er gebeurd tijdens zo’n loop van bijna 2 uur..maar eh..ik heb nooit getest of ik wel bereik heb ik in die van godverlaten weilanden..

Wat is hardlopen trouwens toch mooi: zie het voor je: Je loopt door de weilanden en je zit in het westen een mooie rode zomeravondzon ondergaan…om stil van de worden!

Door de kleine wedstrijd op de mattenkade wel weer een paar minuten van mijn eindtijd afgesnoept…volgende week maar eens de afstand van deze duurloop vergroten.

>