Groeten uit Alphen aan den Rijn, deel 3
Koe in je schoen

Vandaag heb ik mijn zooltjes ontvangen. Wat direct opvalt is het bijzondere uiterlijk (koe-print) en de bobbeltjes in het midden van de zool.

Ik heb ze een uurtje (voor het hardlopen) aangehad en het is best wel wennen. Zeker de ophoging om mijn knik-platvoetjes te corrigeren voel je. Ik heb Rob vanavond een mailtje gestuurd dat mijn zooltjes binnen zijn en dat mijn schema daarop mag worden aangepast…. maar Rob is vakantie.. ben benieuwd of hij dan ook zijn email leest.

Vanavond een ontspannen Z2 (hartslag 150) loopje van 40 minuten. De route ging richting de randweg van Alphen en dan naar het recreatiemeer Zegersloot


Zegersloot

De Zegersloot is een meer met een omtrek van ongeveer 4 KM dus een uitstekend hardloopstukje. De geplande 40 minuten zijn met vijf minuten verlengd omdat ik nogal er ver van huis eindigde na 40 minuten… en wandelen.. nee, liever niet..

Voor de insiders: ik heb de snelheidscalibratiefaktor (wat levert dat woord op bij Scrabble?) van mijn Polar S625x weer teruggezet naar de standaardwaarde van 1000. De afstanden van vanavond zien er nu beter uit. De afwijking is nu nog 50 meter. Binnenkort maar weer eens een recht stukje langs de hectometerpaaltjes lopen. Zondag weer een langer loopje van 60 minuten.

Data: 45 minuten, 8 KM, gemiddelde hartslag: 152 bpm, 685 Kcal

>