Goede vooruitzichten en JFK challenge

eh.. tja, hoe ga ik dit aan coach Rob uitleggen. De 3 uur loop van vorige week zondag moest eigenlijk deze zondag… nou ja, ik liep een weekje voor op het schema. Sorry Rob, ik doe gewoon de trainingen van week 49 gewoon nog een keer. Zo deed ik gisteren (en volgende week zondag) een interval duurloop met daarin:
2 x (30min in zone 1-2 en 15min in zone 2-3). De stukjes van 15 minuten komen dicht bij het gewenste marathontempo voor Purp en ik ben zeer tevreden met de hartslag


3011 training
zondagtraining van week 49 in week 48

De laatste 15 minuten gingen in een lekker tempo van 4:46min/km met een gemiddelde hartslag van 155bpm en dat nog wel aan het einde van de training… dit soort snelheden deed ik vroeger dik in de 160-165… ben benieuwd wat dit gaat betekenen voor mijn 5e marathon. Met deze 19,85KM (ik had eigenlijk mijn Garmin moeten stoppen op 19.69 = veel mooier getal) kan ik een totaal aantal kilometers voor 2008, met nog één maand te gaan, noteren op 2139KM. Dat was over heel vorig jaar nog 1918KM.


JFK challenge

Verder ook leuk om te melden dat door de vele trainingskilometers ik de winnaar ben geworden van de JFK Challenge. Deze challege, uitgeschreven door JFK, het magazine for great man heeft als prijsje een training van topatleet Michel Butter er aan verbonden… Er is al een mailtje naar Maarten van JFK uitgegaan hoe alles verder wordt geregeld… ik hou u op de hoogte!

Ter afsluiting: er zijn nog twee weblogs aan het lijstje toegevoegd:
Koen – op weg naar de marathon van Parijs
Jan van Die – Pose Runner en apparatenfreak

>