Fietsen en Digitenne leed

Gisteravond heb ik niet gelopen. Om de enkel nog wat rust te gunnen heb ik een uur gefietst en 25KM door de omgeving van Alphen gereden. Het fietsen met het nieuwe zadel gaat een stuk beter en nee, mijn kont doen ook geen pijn meer.. gelukkig… en John, nee, ik ga je teleurstellen, dit wordt niet BikingRonald.nl. Het hardlopen vind ik daarvoor veel te leuk maar als volgende week de beweeglijkheid in mijn enkel niet terug is zal ik toch weer even de fysio gaan bezoeken.

Koen spreekt zijn zorgen uit voor Leiden… geen nood Koen, als Leiden niet gaat verschuif ik mijn marathonplan weer verderop… gelukkig zijn er genoeg marathons in Nederland om uit te kiezen.


Digitenne
Digitenne, leuk, totdat je ontvanger kapot gaat

Wat is verder de moeite waard van het mededelen? Vanmiddag was ik vrij en heb mijn ouders van Schiphol gehaald. Zij waren een maand in Los Angeles, San Francisco en Las Vegas op familiebezoek… oh… ik wil ook zo graag weer eens terug! De rest van de middag ben ik bezig geweest een nieuwe Digitenne ontvanger te regelen bij de Primafoon winkel omdat één van mijn ontvangers defect is. Volgens de klantenservice zou ik, als ik mijn abonnement opzeg en mij daarna weer aanmeld een kastje gratis ontvangen… ik zal jullie de details besparen maar na 45 minuten in de winkel en diverse gebeld te hebben met de infolijn ben ik helemaal niets (!) verder gekomen… diverse zaken worden door elkaar heen gehaald, actie’s worden verkeerd uitgelegd en iedereen werkt langs elkaar heen… een gratis kastje zit er niet in… alle moeite voor niets..

Daarom dan maar zo: wie heeft er nog een Digitenne (DVB-T) ontvanger op zolder liggen en wil hier graag vanaf?

Als Julie, ons Vlaams Chocomonstertje er nog één zou hebben is dit denk ik wel een mooie ruil:


Chocoplakjes
Chocoplakjes voor op de boterham

Mijn schoonouders gaan regelmatig naar Duitsland en nemen dan regelmatig bovenstaand broodbeleg mee, tot groot genoegen van de familie RunningRonald

>