Eens een keer op maandag…. en startnummer hebben?

Mijn vaste trainingsavond van AAV’36, woensdag, gaat overmorgen niet lukken. Een andere, al lang geplande afspraak gaat nu eindelijk eens goedkomen.. hoop ik. Toen ik vorige week hoorde dat de Roadrunners 1 van de Alphense Atletiek Vereniging buiten de baan zouden gaan lopen hoefde ik niet lang na te denken. Leuk!!

Eens kijken hoe mij knie zich zou houden. Afgelopen zaterdag was het helemaal RUK. Het was geen ontspannen loopje, sterker nog, ik had niet eens zin in een “RunningRonaldje” om de 10KM vol te maken. Na, 8KM of zo hield ik het voor gezien. Vandaag was het anders. Met mijn Roadrunners maatjes is het gezellig lopen door de woonwijken van Alphen richting de weilanden daarbuiten. Trainer Ruud zorgde voor de broodnodige variatie onderweg met tempowerk.

AAV'36 Roadrunners 1 op pad

Na bijna 14KM waren we weer terug op de club en kon ik terugkijken op een leuke avond. Heb verstandig getraind, niet te snel gelopen en lekker ‘achteraan’ blijven hangen. Of deze lekkere training nu kwam door het (vrouwelijke) gezelschap, de trainingsvorm van Ruud of het mooie weer, daar ben ik nog niet achter. Voorlopig was dit een geslaagde avond. De komende tijd blijf ik lekker doorlopen… maar, rustig aan. Voor de halve van Leiden heb ik sowieso een haas opdracht. Voor een snel of een iets minder snel konijn… ja, beide zijn dames… (vanzelfsprekend toch?). Wat betreft de knie… daar ga ik nog even mee verder: second opinion, maar daarover later meer.

Verder heb ik nog wel een startnummer voor een halve marathon in de weggeef. Het is voor de mooie nacht van Groningen a.s. zaterdag 1 mei, die ik dus niet ga lopen. Wie wil ‘m van mij hebben??

>