Gastblog van Tjeeenz! Gezondgewichtacademie

Jo

Jolanda, bij velen beter bekend als TheRunningGirl ken ik al sinds de Roparun 2010 waar ik haar onderweg tegenkwam met haar team Multivlaairunners. Sindsdien heeft ze diverse marathons gelopen waaronder de zware Low Tide International Marathon Scheveningen – Zandvoort, 42,195KM over het strand maar ook de 60KM van Texel en meerdere kwart en halve triatlons.

Dat Jolanda een doorzetter is mag duidelijk zijn en dat zie je nu ook in haar nieuwe uitdaging: haar eigen bedrijf: Tjeeenz! Ze is een gediplomeerd gewichtcoach en wil graag haar passie voor een gezond en sportief leven met jou delen. Want, zoals ze zelf zegt: “Iedereen verdient het om lekker in zijn of haar vel te zitten!” Jolanda heeft gevraagd of ze op RunningRonald.nl een gastblog mocht schrijven en daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Ga je gang Jo!

Woman with a mission

“Iedereen kan hardlopen! Ook jij!”

Grote kans dat deze stelling voor jou niet geheel nieuw is, maar er zijn zoveel mensen die nog niet weten hoe leuk het is om hard te lopen….

Wie ben ik?
Een aantal van jullie kent mij vast en zeker al wel als therunninggirl of als Jooo met de 3 o’s van ongecompliceerd, optimistisch en ontzettend gedreven.

Aangenaam, ik ben Jolanda van der Zwaag van Tjeeenz! Gezondgewichtacademie, het interactieve platform en community voor mannen en vrouwen die zonder dieet een gezond gewicht willen bereiken en behouden.

Met Tjeeenz! Gezondgewichtacademie wil ik een positieve bijdrage leveren aan het terugdringen van overgewicht in ons land door, zowel mannen als vrouwen aan te zetten tot een blijvende leefstijlverandering en te laten zien dat afvallen èn op gewicht blijven echt niet moeilijk is!
Het is in onze samenleving, waar we aan overvloed gewend geraakt zijn, een uitdaging geworden om – gevangen tussen de reclameboodschappen en de vele gezondheidsadviezen – de juiste stappen te zetten naar een gezonde leefstijl. De afgelopen dertig jaar is het percentage van mensen met overgewicht in Nederland ernstig toegenomen. De toename is vooral groot bij volwassenen en het aandeel met ernstig overgewicht is zelfs meer dan verdubbeld! Op dit moment heeft ruim 50% van onze bevolking overgewicht en dit percentage blijft helaas groeien, maar Tjeeenz! Gezondgewichtacademie gaat hier een stokje voor steken en zorgen voor een gezond en slank Nederland!
En jij kan daarbij helpen…

Maar eerst even terug naar mijn stelling
Zelf ben ik ongeveer 15 jaar geleden begonnen met hardlopen; ik was te zwaar en moest nodig weer iets aan beweging gaan doen. Met een paar geleende schoenen ging ik op pad voor mijn eerste rondje om vervolgens na een paar minuten af te haken en de schoenen linearecta weer terug te brengen bij de eigenaar. Hardlopen was niets voor mij…
Jo4
Inmiddels heb ik meerdere marathons gelopen en zelfs de 60 van Texel gefinisht, maar het belangrijkste van alles: ik geniet van het hardlopen en voel me er super bij! Zo zie je maar: als ik het kan, kan iedereen het! Om mijn passie voor het hardlopen als professional te kunnen delen heb ik de cursus tot Running Instructor inmiddels met succes volbracht en Tjeeenz! Running Club in het leven geroepen.
Jo1
Tjeeenz! Running Club
Tjeeenz! Running Club is er in eerste instantie speciaal voor mensen met overgewicht en/of diegene die weinig tot geen conditie hebben. Maar natuurlijk is iedereen welkom…

Ben jij op zoek naar een gezellige Running Club of weet jij iemand die wil beginnen met hardlopen? Dan brengt Tjeeenz! Running Club de oplossing!

De 10 voordelen van hardlopen bij Tjeeenz! Running Club

  •  Beginnen èn volhouden op jouw niveau
  • Persoonlijke begeleiding
  •  Starten is op elk gewenst moment mogelijk
  •  Geen abonnement waar je aan vast zit
  •  Laagdrempelig
  •  Verbetering van je conditie
  •  Gewichtsverlies en spieropbouw
  •  Extra motivatie door het lopen in een groep
  •  Veel gezelligheid in een ongedwongen sfeer
  •  Elke week ’n nieuw schema, oefeningen en nog veel meer extra’s…

 

De allereerste Running Club gaat in januari 2015 van start in mijn woonplaats Utrecht.
Tot 31 december kun je nog profiteren van een mooie aanbieding, dus meld je nu aan!

Maar uiteindelijk is het mijn missie om dit mooie concept landelijk aan te gaan bieden. Dus kom je niet uit Utrecht, maar heb je toch interesse?
Mail me dan! Vooral ook als jij zelf een groep wil starten…
Jo2
En mag ik je nog één ding aan je vragen?
Zoals aangegeven streef ik met Tjeeenz! Gezondgewichtacademie naar een gezond en slank Nederland. Ambitieus?
Misschien… maar ”if you Tjeeenz! nothing – nothing will Tjeeenz!”

Met Tjeeenz! Running Club zetten we weer een volgende stap om mijn missie te laten slagen! Maar toch kan ik wel wat extra hulp gebruiken….

Jij als (beginnend) hardloper weet als geen ander wat hardlopen met je doet! Hoe leuk het is en welke effecten het heeft op jezelf en vooral op je gezondheid…
Deel je passie! En zet samen met mij Tjeeenz! Running Club op de kaart!

Like & volg Tjeeenz! En breng vervolgens al je familie, vrienden, kennissen en collega’s in contact met Tjeeenz!

Voor jou een kleine moeite en ik stel het zeer op prijs!
Laat Nederland dromen….leven….rennen….

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest

Alvast enorm bedankt voor jouw bijdrage aan Tjeeenz! en mijn missie!
Mijn missie, jouw missie!

Rest mij nog Ronald te bedanken voor dit podium!
Zijn blog is een inspiratiebron voor veel lopers en voor mij dus the place to be…..
Enne…Ronald is het levende bewijs dat iedereen kan hardlopen en een gezond gewicht kan bereiken èn behouden! Ja….er is ooit een minder slanke en gezonde Ronald geweest…☺
Ronald, bedankt!
Liefs,
Jooo

>