“Even” naar de Fysio

Vanochtend zat, of beter, lag ik weer bij Corné op de behandeltafel. Na de evaluatie van de afgelopen week kreeg ik een ‘verbod’ om van schoenen te wisselen. Ik hou het dus nu bij mijn huidige Nike’s..

over Nike’s gesproken… morgenmiddag ga ik toch even terug naar de hardloopwinkel, ja, dat is de naam van de hardloopwinkel… in Leiden… want ik heb het idee dat mijn nieuwe schoenen een maatje te groot zijn.
Gisteren liep ik toch beter op mijn oude Nike’s die wat steviger om mijn voeten zaten… wordt vervolgd dus..

En springen maar!

Nog even terug naar de Fysio… Anouk, de Fysio i.o. mocht het van Corné overnemen. Eerst is mijn rechterscheenbeen gebombardeerd met de nodige utrasoongolven en daarna mocht ik met haar mee naar de oefenruimte… “Beul hem maar flink af, hoorde ik Corné nog tegen Anouk zeggen”… nou, dat deed ze..
Steppen, lang, hoog, nog hoger, draaien, sneller… springen op één been, nee, nog verder.. en hoger.. Nee, het plafond raak je echt niet… Alles bij elkaar heeft ze mij minimaal 40 minuten flink laten werken. “Je conditie is toch goed? nou, kom op dan..” Leuke meid hoor, die Anouk. De laatste oefening: sta op één been, op je tenen, spring en kom weer op je tenen terecht.. proberen jullie dat maar eens! Een dame op leeftijd, die haar fietsoefeningen deed riep mij toe: “een ooievaar staat steviger!”.. ja fijn… bedankt.

De volgende keer doe ik mijn hartslagmeter om… eens kijken hoeveel Kcal je bij een Fysiobezoek verbrand…

Gelukkig merk ik wel dat er verbetering in zit.. ik sta een stuk stabieler en van een pijnlijke enkel is bijna geen sprake meer… Het gaat goed! Zou Rotterdam er dan toch nog in zitten?

>