Laatste nieuwtjes RopaRun team Tref & Co

De laatste nieuwtjes!

Marathonlopers zetten prachttijden neer!
Een aantal van onze lopers heeft zich voorafgaand aan de Roparun ingeschreven voor een marathon of andere duurloop. Fanatiek als onze lopers zijn, hebben zij allen prachtige tijden neergezet. Wij zijn ontzettend trots op onze lopers!

60 van Texel
Marjolein 5:44:40 (2e vrouw)

Marathon Rotterdam
Frank 2:56:03
Marjolein 3:28:27
Pieter 3:52:41
John 3:42:04
Rafael 3:25:21

Marathon Praag
Frank 02:50:34 (PR)

Marathon Leiden
Martin: 03:53:00
Frank 02:56:00
Ronald (1/2 marathon) 1:22:55 (PR)

Lansingerland FM – vrijdag 20 mei zet Tref&Co de radiostudio op stelten.
Vrijdag 20 mei zullen een aantal Tref&Co leden op de radio vertellen over de Roparun en het goede doel. De opnames die vrijdag worden gemaakt worden uitgezonden in het Pinksterweekend, dus tijdens de RopaRun. Je kunt dan afstemmen op 92,2FM maar natuurlijk kun je Langsingerland FM ook altijd live via internet beluisteren. Je wordt gedurende het RopaRun weekend op de hoogte gehouden van alle activiteiten van 5 Roparunteams waaronder Tref en Co. Live telefoonverslagen van ‘onderweg van Parijs naar Rotterdam’ en de lijfliederen van de Treffies zullen niet ontbreken!

Laatste voorbereidingen: we zijn er klaar voor!
Het pinksterweekend komt supersnel dichterbij en we treffen de laatste voorbereidingen. Eén van de belangrijkste zaken is het vaststellen van de gemiddelde loopsnelheid. Dit jaar zullen wij ons, net als in 2010, inschrijven op een gemiddelde loopsnelheid van 13,1 km per uur. De teamindeling is, aan de hand van de prestaties van de individuele lopers, samengesteld. Hierdoor gaan we van start met zeer evenwichte teams.

Team 1
Lopers: Rafael, Ronald, Bouke, Martin
Fietsers: Katja, Martin, Rutger
Chauffeurs: Stacey en Natalie

Team 2
Lopers: John, Pieter, Frank, Marjolein
Fietsers: Luc, Dries, Collin
Chauffeurs: Ruud en Theo

Benefiet-concert
Op 4 juni organiseert team 247 Tref & Co een benefietconcert. Diverse populaire Overschiese coverbandjes en talenten zullen Theater Musica op zijn grondvesten doen schudden (De Lugt 17, Rotterdam/Overschie). Het belooft een leuk feestje te worden waar een ieder de welbekende liedjes kan meezingen. De kaartverkoop voor het benefietconcert komt langzaam op gang. Er zijn nog vol op kaarten verkrijgbaar. Het wordt een spetterende en vooral gezellige avond, dus laat deze kans niet aan je voorbij gaan. We verwachten dat jij ook komt, dus wacht niet en bestel snel je kaarten á €10,- via teamcaptain@trefenco.nl

Truien
De Tref&Co truien zijn voor menig verzamelaar een gewild item. Daarom kunnen ook dit jaar Tref&Co truien besteld worden.
De basiskleur is ‘cherry rood’ en de opdruk zal ‘turqouise’ zijn. Dit jaar staat op de voorkant uiteraard het Tref&Co piratenlogo! Dit mag je natuurlijk niet missen.
Voor €25,- ben je al een trotse bezitter! Bestel snel via teamcaptain@trefenco.nl want op = op!!

>