Zondag loop ik de Marathon van Purmerend ten bate van Roparun !

Het is nu echt aftellen, zondag om 10:00 uur klink het startschot van de Marathon van Purmerend, of Purp Marathon zoals hij inmiddels al liefkozend wordt genoemd op dit blog. In Purp heb ik twee doelstellingen:

1) Mijn PR op de marathon, Amsterdam 3:27:49 dik verbeteren
2) Nog belangrijker, zo veel mogelijk donaties binnen te halen voor het Roparun team waar ik voor mag lopen: weRUNtogether.nl


WRT
Roparun 2009 Team 236: weRUNtogether

Ik voel mij goed! Ben nog niet zenuwachtig voor de 10 rondjes door het Purmerbos… dat zal zondagochtend op weg naar Noord Holland wel anders zijn. De vorm is prima de support die ik inmiddels al heb gekregen via dit blog, email en hyve doet mij erg goed, allemaal bedankt daarvoor.

Graag wil ik iets terug doen voor al die bezoekers van mijn blog in de vorm van een donatie voor weRUNtogether, en dus voor de stichting Roparun. Voor elke seconde die ik zondag sneller ben dan in Amsterdam zal ik 15 cent doneren aan weRUNtogether.nl Simpel rekensommetje: bij 5 minuten is dat ¤ 45,- als ik ik het voor elkaar krijg 10 minuten er af te lopen levert dat ¤ 90,- euro op.

Doe jij met mij mee? Natuurlijk hoef je geen bedrag te koppelen aan mijn tijd. Je mag ook een vast bedrag doneren. Dit kun je doen via onze site weRUNtogether.nl . Je kunt heel eenvoudig en veilig doneren via iDeal, machtiging of kreditkaart. Klik daarvoor op de Online Doneren knop op onze site.

Natuurlijk steun je hier mee de stichting Roparun die palliatieve zorg biedt aan kankerpatienten. Lees hier meer over over welke doelen stichting Roparun in ieder geval zal steunen.

En, er zit misschien ook nog wat leuks voor jou in. Als je ons team steunt met minimaal 10 euro maak je kans op een JVC Harddisk videocamera of een 8 daagse zonvakantie voor twee personen in het Middellandse zeegebied, aangeboden door World Ticket Center

Je kunt ook via SMS doneren: SMS ‘RUN AAN’ naar 5757 waardoor je per maand 1,50 euro aan dit goede doel doneert (met ‘RUN UIT’ stop je dit weer)

Steun ons team weRUNtogether en steun daarmee de ROPARUN! Alvast heel erg bedankt voor je support… en dan nu: Op naar Purp!!


Roparun Team

Trachten leven toe te voegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’. Dat is het motto van de Roparun, een non-stop lange afstandsloop van Parijs naar Rotterdam. Deze loop heeft als doel het bij elkaar halen van sponsorgelden ten behoeve van kankerpatiënten. Geld dat gebruikt wordt om dingen te realiseren die anders niet snel aan bod komen. Zoals bijvoorbeeld hoofdhuidkoelers, waardoor je je haar niet verliest tijdens een chemokuur. Vorig jaar is er meer dan 4,3 miljoen euro bij elkaar gelopen.

Klik hier om meer te lezen over ons team op dit weblog


ons team!!
Ons enthousiaste en gedreven team, weRUNtogether

p.s.: Er volgt nu even een blogstilte tot na de Marathon van Purmerend. Een verslag over de Startbaanrun a.s. zaterdag volgt begin volgende week

>