Late avond loop & Men vs Women

Bij JVC zijn de dealerdagen weer begonnen dus dat betekent de komende twee weken op maan-, dins-, en woensdag overwerk. Niet erg, ben er na zoveel jaren inmiddels wel aan gewend. Na een lange dag werken heeft iedere JVC’er zo zijn eigen ritueel: de een pakt een biertje, de andere gaat languit op bank liggen en de derde zoekt de bar van zijn hotel op… ik doe het anders.. het maakt niet uit hoe laat ik thuis ben, op één van de showdagen moet ik even lopen.

Zo ook vanavond. Om 21:33 uur vertrokken voor een kort rondje van 45 minuten door Alphen. Even mijn hoofd leegmaken van wat er gisteren allemaal gebeurd is. Veel emotie, vooral toen we het de kinderen moesten vertellen vanochtend. Gelukkig gaat het met ons allemaal een stuk beter. Wouter keek vanavond uit het raam en stuurde handkusjes naar buiten. Hij zag een sterretje en heeft bedacht dat dat Smoesje is… de lieverd. Toch blijft het gek als je thuis komt en alle dingen die je aan haar herinnende, weg zijn, zoals de kattenbak, krabpaal en eetbakje. Namens ons allemaal dank voor jullie lieve reacties op het bericht van vanochtend.

Ondanks de lange dag en weinig slaap vannacht verbaasde ik mij over de data van deze 8,4km loop: 5,43min/km (10,5km/u) gemiddeld met een hartslag van 131bpm. Verder nog iets leuks te melden? Jazeker, Martine had er al over geschreven maar als man doe ik nu even mijn bijdrage:


20090311-mvsw.jpg
Nike Challenge: men vs women

Op 13 maart start de al oude vete tussen de man en de vrouw ook als een Nike Challenge! Dus loop je met een Nike+ iPod of een Nike Sportsband, meld je dan nu aan voor de men vs women challenge. 38 dagen krijgen de dames de tijd om de heren de verslaan… op dit moment zijn er 9537 deelnemers aan de challenge waarvan 65% man is… durven jullie nog wel dames?

>