Mini-quiz week 27

Het is eigenlijk veel te warm om achter mijn PC te zitten. De zaterdagmiddagloop heb ik vandaag overgeslagen omdat ik a) gisteren nog lekker heb gelopen en b) het buiten nu zo’n graad of 33 is.

Geen uitgebreide loopverhalen maar wel de uitslag van de mini-quiz.

De voetbalvraag van vorige week was niet zo moeilijk. Ik denk dat iedereen wel kon zien dat ik naast een gezellig Tsjech sta. De wedstrijd die ik heb bezocht was dan ook Nederland tegen de Tsjechische Republiek op 19 juni 2004 in de Portugese plaats:

a) Averio

Het was een mooie wedstrijd in het Estádio Municipal de Aveiro, eerst 2-0 voor maar helaas verloren wij met 2-3.

De eervolle vermeldingen van week 26 gaan naar:

Voetbalfeestje

Martyn van
Running All Day
Kilian van
Hardlopend.blogspot
M@urice van
M@urice’s weblog
Roy van
Hardloopinfo.inruste
JeeWee
vaste RR-bezoeker
Aad van
Naar New York 2007

Cock van JVC trouw bezoeker van mijn weblog, was uit- gesloten van deelname omdat hij er zelf bij was… om het goed te maken met hem, deze foto van ons tweeën in het station van Aveiro

Michelle met haar B diploma

De opgave voor week 27

Michelle is gisteren geslaagd voor haar Zwemdiploma B! We waren met haar meegegaan om haar aan toe moedigen, inclusief alle opa’s en oma’s. In het overdekte zwembad was het nog warmer dan buiten… pff.. Alle kleine zwemmers zijn geslaagd en ook al kijk Michelle een beetje vreemd tegen de zon in op de foto, ze is er erg blij mee.

Wie is deze zwemster

Deze week weer een open vraag, en toepasselijk aan het bovenstaande verhaal, een zwemvraag:

Wie is deze bekende Nederlandse zwemster, Olympisch winnares van een bronzen medaille en gouden medailles op Nederlandse en Europesche kampioenschappen?

Mail je antwoord hier
Volgende week zaterdag de uitslag.

>