De marathon onder de 3 uur, in een paashaaspak!

Doordat ik nog maar weinig tijd heb om alle hardloopblogs te lezen heb ik deze actie van Rik helemaal gemist… en die verdient toch zeker wat aandacht!
Graag steun ik de actie van Rik Wolswinkel, beter bekend als SnelleRijk… want snel is ie!

Zoals al eerder aangekondigd op zijn weblog zal Snelle Rijk een wereldrecordpoging gaan doen. Waarom? Hij wil graag een record lopen en bij voorkeur in een vrolijke sportieve originele rol. 2e paasdag gaat hij in Utrecht proberen het wereldrecord op de marathon verbreken in een dierenpak. Het huidige wereldrecord staat op 3:30;10 maar je weet natuurlijk nooit of er nog een gek de komende maanden daar net onder zal gaan duiken. Snelle Rijk zal daarom proberen om een ambitieus doel neer te leggen. Een tijd van 2:59-3:00 zal het streven worden. En in wat voor pak? Dat is natuurlijk makkelijk te raden gezien de dag die Snelle Rijk heeft uitgekozen. Hij zal in een echt paashaaspak gaan lopen. Dit pak is reeds in Woudenberg bezorgd: 

Rik in zijn Paashaaspak

Het pak op zich zit goed, alleen het hoofd en voeten tja het zal een zware dobber worden maar als Snelle Rijk het in zijn hoofd heeft zitten dan zal het wel goed komen.

Voor de lopers die mee willen lopen, Snelle Rijk zal letterlijk en figuurlijk als haas lopen. Dus lijkt het je wat 4:15 per kilometer kom dan 2e paasdag naar Utrecht en volg Snelle Rijk de paashaas. Voor degene die dit Financieel willen steunen of bedrijven die hun naam gekoppeld willen hebben aan deze recordpoging gelieve een email te sturen naar Rik.Wolswinkel@planet.nl Alle baten die hieruit voorvloeien zullen worden overgemaakt naar KWF kankerbestrijding

Klik op het logo om Rik met een bijdrage te steunen

Steun Rik in deze hele bijzondere actie! Klik op het KWF logo op je bijdrage direct over te maken

>