Uitgepakt en getest: Garmin Forerunner 910XT HRM

Het heeft even geduurd maar hier is ie dan: de reviewvideo van de nieuwste telg uit de Garmin Forerunner serie, de 910XT HRM. De 910 is het sporthorloge voor de triatleet want behalve een uitgebreide hardloop en fietscomputer is de 910 ook uitstekend geschikt voor zwemmen: in binnen- en buitenwater. Dit merk je vooral aan de vele keuzemogelijkheden voor ‘slagen-informatie’ voor de datavelden.

Het meest uitgebreide model uit de Forerunner serie: 910XT

In de video bespreek ik de Forerunner 910XT HRM, dus het meest uitgebreide pakket inclusief de hartslagband. Gebruikers van de Forerunner 310XT hebben denk ik ook wel iets aan de uitleg in de video omdat het hardloopgedeelte wat in de 310 zit ook in de 910 wordt gebruikt. (met nog een paar extra features). De video duurt 37 minuten en dat heb ik lang niet alles uitgelegd.. kun je nagaan hoe uitgebreid de 910 is! Mocht je de overwegen om een 310 of een 910 aan te schaffen ga dan even zitten, pak wat te drinken en start de video!
Heb je niet zo lang de tijd, scroll dan even door naar 34min voor een snelle opsomming.

Wil je meer weten over de Forerunner 910 dan kun je op de site van SeeYourHeartBeat.com meer lezen en ook de prijzen bekijken van de 910, zijn accessoires en alle andere Garmins (of andere merken sporthologes). Heb je vragen, stel ze gerust maar over het zwemgedeelte weet ik niet zo heel veel. Ik raad je ook zeker aan de review van DC Rainmaker te bekijken (English In Depth Review)

Veel videoplezier!>