Wist u dat….
Alice in de wandelwereld stopt met bloggen

Alice is gestopt met haar weblog?

Ik heb Alice sinds september 2005 via haar weblog gevolgd. Een enthousiaste beginnende hardloopster met leuke verhaaltjes. Nu zij is afgestudeerd heb ik het idee dat het bloggen allemaal wat te veel tijd kost (heb ik het goed Alice?) en is zij gestopt met haar weblog “Alice in de Wandelwereld”. Ik wens Alice heel veel succes met zoeken naar een leuke baan, veel hardlooplezier maar vooral goede gezondheid. Misschien kom ik je ooit nog eens tegen bij een loop in het hoge Noorden.. (Terschelling??)

hiernaast: Actiefoto van Alice

-Ik de weblog van Wendie ook al lange tijd volg maar ik haar nooit heb opgenomen in mijn weblog-link-lijstje.. sorry Wendie.. vanaf vandaag dus wel 🙂

-Ik vandaag heel wat mailtjes heb ontvangen van Rob Veer, die ik vanaf vandaag “mijn” loopcoach ga noemen. Vanaf volgende week ga ik met zijn schema aan de slag. Verder heb ik Rob gevraagd of ik de 10KM van Alphen kan/mag lopen.. dus de tijd-prijsvraag is nog even onder voorbehoud.

-Er opnames zijn gemaakt van de Groet uit Schoorl Run voor het NCRV programma “Man bijt Hond”?
Leuk voor o.a. het Dreamteam om even te kijken: klik hier om de uitzending te bekijken in Real Player, of hier voor Media Player.
Miranda dacht Joost gezien te hebben maar Joost was niet in Schoorl of zo snel dat de camera alleen een veeg heeft geregistreerd…

Annie, vaak de laatste van de hardlopers

Even de uitzending doorskippen naar ong 9 minuten, reportage “Lest Best, over Annie die bijna altijd als laatste finisht”

>