Van alles wat zondag

Mijn collega Murat (40 jaar over een paar dagen) werd vandaag, ter ere van het bereiken van deze bijzondere leeftijd in het zonnetje gezet met een surprise-party. Vanochtend stapte hij nietsvermoedend zijn huis binnen maar werd even later overdonderd met de bekende kreet “Surprise!”. Murat droomt van de New York City Marathon en vandaag hebben alle aanwezigen (in sportkleding) hem gemotiveerd hard voor dé marathon te gaan trainen. Van de aanwezige JVC-ers is hij in full running-gear gestroken en hij kan dus aan de slag.

Murat in zijn nieuwe outfit compleet met het nieuwe model Nike: “zachte klomp”

Met dank aan Edgar voor de foto

Mooi sportcomplex

Vanmiddag ben ik met Miranda en de kids naar ‘haar’ nieuwe sportschool geweest, slechts een paar minuten lopen vanaf ons huis. Het zijn nu de ‘kijkdagen’ bij de Orange Wellness Club want op 1 april opent dit fonkelnieuwe sportcomplex haar deuren… en wat voor complex! Prachtig! Diverse fitnessruimtes: krachttraining, spinning, kinesis, cardiofitness maar ook diverse sauna’s en een beautysalon.. ik zou bijna weer lid worden van een sportclub.. maar buiten lopen gaat toch boven alles… alhoewel, als het mooi weer is kan het dak van de cardiotraining open.. zo loop je toch een soort van buiten..

Vanavond heb ik natuurlijk ook weer mijn schema van Rob gevolgd: 2 x 20 Min Z1 met één stop. Het was heerlijk loopweer. Ik had voor het eerst sinds eind oktober weer mijn short en alleen een hardloopshirt aan. Het was 16 graden en de motregen na een half uurtje was heerlijk verfrissend. In mijn rondje kwam ik langs een schapenboederij waar al heel wat lammetjes in de stallen rondhuppelden. Bijna thuis moest ik in een soort van slalom langs de vele padden op het fietspad… ik probeerde er nog eentje met mijn vinger een zetje in de goede richting te geven maar deze gaf geen krimp.. nee, hij was niet plat..

Vanavond was qua training een hele rustige avond.. slechts 5,7 KM in twee langzame Z1 blokjes. Gemiddeld HF140, Gem. snelheid: 8,5 KM/u. Dinsdag staat er weer een lekkere Z1-2-3 op het programma.

p.s. Nieuw in de linklijst: Hardloopinfo met een vandaag een verhaaltje over een mooi woord voor de Dikke van Dale: Weblogloop

>