Vader en zoon in de Iron Man

Net terug van een ontspannen herstelloopje van 45 minuten. Door de inspanning bij de snelle halve marathon in Zwolle, afgelopen zaterdag, voelde ik mijn beentjes nog wel een beetje maar dat is niet zo’n probleem… wat wel een probleem is, is dat mijn Garmin Forerunner 305 echt nog niet in orde is.

Ondanks dat ik zondag de föhn erop had gezet is hij toch nog niet helemaal hersteld van zijn waterdoop afgelopen donderdag… maar eens kijken of ik ‘m voor zaterdag tot leven kan wekken anders maar snel iets anders regelen.

Dan nog even dit: Zij die mij echt goed kennen weten dat ik best wel een emo-guppie kan zijn. Gisteravond zag ik dit filmpje op You Tube:

Zegt een zoon tegen zijn 55 jarige vader : Pap, wil je een marathon met me lopen? De vader, die ondanks dat hij een hartaandoening heeft, zegt JA. Ze lopen een marathon samen. Zoon vraagt : Pap wil je nog een marathon met me lopen? Vader zegt weer ja. Op een dag vraagt de zoon aan zijn vader “Pap wil je de Ironman met mij doen?”. De “Ironman” is de zwaarste triatlon die er bestaat (4 km zwemmen, 180 KM fietsen en vervolgens 42 km hardlopen). Vader zegt weer ja.

Sommigen van jullie kennen dit filmpje waarschijnlijk al… ik kende ‘m ook al, maar gisteravond zat ik weer in tranen hier naar te kijken… onvoorstelbaar wat een doorzettingsvermogen deze vader heeft.Vergeet niet je geluid aan te zetten

>