Marathonloper is inbreker te snel af & rusthartslag

Harmke stuurde mij vandaag dit bericht en is zeker een vermelding waard

(Novum) – Een dief die zo ‘slim’ was in te breken in de woning van een marathonloper, heeft zijn actie moeten bekopen met een arrestatie. De inbreker wilde toeslaan in een woning in Nieuwerkerk aan den IJssel, maar de bewoner had hem in de smiezen. De dief probeerde nog te vluchten, maar zijn conditie was niet zo goed als die van de marathonloper.

De bewoner van een woning aan de Taag hoorde rond 13.45 uur de inbreker over het dak van zijn huis lopen. Hij keek vanaf zijn woonkamer door het raam omhoog en zag de 39-jarige man. Die ging er bij het zien van de bewoner vandoor. De marathonloper besloot de achtervolging in te zetten en riep naar zijn buren dat zij de politie moesten bellen.

De verdachte rende met de marathonloper op zijn hielen door het Essepark. Onderweg kreeg de bewoner hulp van een voorbijganger, die ook achter de verdachte aan ging rennen. Aan de Bermweg gaf de inbreker het op en ging hij op zijn knieën op het fietspad zitten. De politie kon de man niet veel later meenemen naar een politiebureau.

Toen de bewoner weer thuis kwam zag hij dat zijn slaapkamerraam openstond, terwijl deze op een knip had gestaan. Een aantal kastlades stond open. Op het eerste gezicht leek er niets te zijn gestolen. De marathonloper heeft aangifte gedaan.

Bron: opmerkelijk.nieuws.nl

zo zie je maar: inbreken bij hardlopers heeft gewoon geen zin!

Verder is wel wel leuk om even te vermelden dat ik gisteravond een hartslagtest heb afgenomen. Ik wilde wel eens weten hoe die nu is. De laatste keer is er bij een sporttest 58bpm gemeten maar dat was middag op de dag. ‘s Avonds in bed leek mij een betere test. Dus hartslagband om en lekker rustig liggen. Na een uurtje werd ik wakker en keek op mijn Forerunner 310XT. Gemiddelde hartslag was 43bpm… dat is toch wel heel netjes

Rusthartslag - klik voor vergroting

>