Few things in life match the thrill of marathon

…de legendarische uitspraak van Fred Lebow, de oprichter van (o.a.) de New York City Marathon. Een citaat waar ik mij helemaal ik kan vinden. De zenuwen in de dagen ervoor, de spanning als je op het startschot staat te wachten. Het geweldige gevoel als je van start gaat. Het afzien tussen 30 en 35km en de ontlading, de tranen bij de finish…


Fred Lebow in Central Parc
Het standbeeld van Fred Lebow in Central Park

Vanaf vandaag heeft Fred’s uitspraak een prominent plekje gekregen in de kopfoto (header) van mijn blog. Ik ben geen creatief type maar hij is toch aardig gelukt.. lijkt mij zo. Zie je nog steeds het plaatje met de twee bruggen herlaadt even de pagina door op de F5 toets of op shift + reload te drukken.

op 2 december komt de film “Run for your life” uit. Een documentaire over Fred Lebow en de New York City Marathon. Op de site www.fredlebowmovie.com kun je je “pre-order” kwijt. Helaas alleen verzending naar een adres in de USA… maar even met mijn nichtje in SF mailen..


Run For Your Life
Fred Lebow, Run for your life

The story of how one immigrant’s determination and sweat created the most significant running event in the world. Run for Your Life touches the heart and soul of anyone who has a passion for running, and documents the inspirational life of Fred Lebow and the history of the New York City Marathon.

>