Dé Hardloopagenda van 2012

Nee, geen lijstje met opsomming van vele mooie hardloopwedstrijden in 2012 maar een echte agenda, dé hardloopagenda voor volgend jaar. Om in 2012 al je afspraken op een handige manier te noteren kun je natuurlijk gebruik maken van allerlei digitale agenda’s op je computer/smartphone of een suffe agenda die je ergens gratis bij krijgt maar waarom niet een agenda die je helemaal bij jou past?

De Runner’s World hardloopagenda 2012 is gemaakt door de schrijvende hardlopers Abdelkader Benali en Barbara Kerkhof.

Barbara met de Hardloop Agenda 2012 - Foto: Barbara Kerkhof

In de agenda vind je bij elke dag “Mijn logboek” waarbij je de training van die dag kunt noteren en verder een ruime selectie van mooie, vaak wat minder bekende, Nederlandse en Vlaamse hardloopwedstrijden in 2012… maar er is meer! De agenda bevalt aan het begin van elke maand een werkelijk schitterende foto, gemaakt op bekende hardlooplocaties, specifiek door die maand. Alle foto’s zijn geschoten door Barbara, die behalve journalist, schrijfster en hardloopster ook een getalenteerde fotografe is. De agenda wordt gevuld met inspirerende en pakkende teksten of ‘one-liners’ van Abdelkader. Een voorbeeld: “De marathon is lang, zeggen ze, maar nooit zo lang als de dag voor de marathon”. Zelfs voor mij, als niet lezer, smul ik van Abdelkader’s verhalen.

Aan het begin van elk seizoen geeft Barbara je handige tips met do and don’ts voor de komende drie maanden waarbij ook voeding, blessures, kleding- en trainingsadviezen worden behandeld. Deze hardloop agenda kan eigenlijk niet ontbreken aan jouw “hardloop-gear”. Leuk om te krijgen en nog leuker om te geven. Kadotip voor de feestmaand! De hardloopkalender bestel je voor slechts € 14,95 on line bij de Arbeiderspers

Klik hier voor een foto van de binnenkant van de hardloopagenda

>