nog twee weken…

Nog maar twee weken en dan begint het grote Berlijn avontuur… gek eigenlijk, Berlijn is net zo’n grote happening als de New York City Marathon maar toch krijgt het minder aandacht op mijn blog…

Bij New York telde ik al vanaf 70 dagen ervoor af, met elke dag een plaatje hoe lang ik nog moest wachten.. iets wat later door Julie met haar Parijs avontuur werd overgenomen en nu door Koen wordt gebruikt om zijn trip naar The World Most Exciting Marathon af te tellen… Ik denk dat New York meer aandacht kreeg omdat het mijn eerste marathon zou worden… iets wat je natuurlijk nooit vergeet.. zoals Rick, die vandaag zijn eerste marathon in de stad Groningen heeft gelopen… en hoe! Geweldig!


Berlin
Berlijn… vol met hardlopers. Foto’s: H. Stiller

Berlijn… nog iets minder dan 14 dagen… misschien wat minder enthousiast op dit blog maar… ik heb er wel heel veel zin in! Vanavond staat nog een rustig loopje van 1,5 uur op het programma en morgen begin de laatste showweek

Oh.. nog iets, de mini-quiz van vorige week is blijkbaar erg moeilijk… er zijn pas twee deelnemers die alles goed hebben.. Ik geef de anderen nog een dag extra.

o ja, en nog iets: Bij elke marathon lopen er wel figuren mee die vreemd verkleed zijn. Tussen deze slideshow van Berlijn 2006 zag ik een Mini Mouse, een samoerai en een legertje Romeinen. Ik zou wel eens een keertje met een groepje webloggers vreemd verkleed een marathon (rustig aan) willen lopen… laat de suggesties voor de outfit maar komen! Klik hier of hier voor ideeën/foto’s!


Banzai en zo

>