Anmeldebestätigung Berlin 2007

Ja, hij is binnen! de Anmeldebestätigung, ofwel de registratiebevestiging voor de 34e Marathon van Berlijn!


Berlijn, here I come
Links het belangrijkste papiertje voor 30 september

Nog maar 36 dagen en dan is het zover. Ik mag weer deelnemen aan een hardloopevenement qua grootte vergelijkbaar met de New York City Marathon. Niet zo gek want Berlijn behoort tot de World Marathon Majors Series. Nu “alleen” nog maar Boston, Chicago en Londen lopen en ik heb ze ook alle vijf… voor dat het zo ver is eerst maar heelhuids terug keren onder de Brandenburger Tor. Mijn startnummer zal zijn: 9376. Wie daar iets moois van kan maken… ik houd mij aanbevolen.

Deze keer heb ik geen compleet pakket geboekt maar alleen een vlucht en een hotel. De rest zoek ik wel ter plekke uit want in het Duits kan ik mij goed redden… daarbij, mijn hotel, Maritim Pro Arte zit 900 meter lopen af van de Brandenburger Tor, de finish van de marathon. Het Maritim zit in de Friedrichstraße, een grote winkelstraat en een zijstraat van Under den Linden… mmm.. ik ga mij zeker wel vermaken daar in de Duitse hoofdstad


Maritim Pro Arte
Hier kan ik even bijkomen na de marathon

Ik reis alleen af naar Berlijn maar zal mij daar zeker niet eenzaam voelen…

Tussen de bijna 50.000 deelnemers uit meer dan 100 landen zijn ook bekenden. Van de webloggers zullen meelopen: Hieke, Running Hans en Henry, Jochem, Rob en Gideon. De laatste 4 maakte eigenlijk deel uit van een loopgroep van 5 familieleden maar helaas is Gideon’s vader Rinus 29 mei jl. overleden. Henry, Jochem, Rob en Gideon zullen als eerbetoon aan Rinus de 42,195 KM in Berlijn gaan lopen.

Ook zal John, NYCM ’06 finisher en last but not least, JVC collega Dick Z. aan de marathon met het snelste parcours ter wereld meedoen.


Finish onder de Tor
Brandenburger Tor, ik kom eraan!

Ik heb er heel veel zin in!

>